Listing Block


Tabellen, lijsten, producten, vacatures, berichten...

Deze voorbeelden hebben allemaal iets gemeen, het zijn namelijk allemaal opeenvolgende berichten. Oftewel lijsten van bepaalde zaken die u wilt tonen op uw website. Het plaatsen van uw huizenaanbod, uw advertenties of vakantiereizen zijn met een handomdraai op uw eigen website geplaatst en tegelijk gepubliceerd op externe websites zoals Funda, Byloca of Beslist. Door het Listing Block te koppelen aan het Content Block (de basis) kunt u ongelimiteerd opeenvolgende berichten plaatsen op uw website. Uw vacatures, producten, assortiment, nieuwsberichten, banners, portfolio, fotogalerij, blog of referenties kunt u eenvoudig beheren met slechts een enkele module. 

Via het Content Block is het overigens mogelijk de gegevens uit het Listing Block geheel of gedeeltelijk  te verspreiden over meerdere pagina's. Hierdoor kunt u bepaalde informatie tonen bij relevante pagina's. Een andere mogelijkheid is om lijsten of tabellen met meerdere lagen te genereren. Denk aan categorieën met subcategorieën, detailpagina's met elk een eigen fotogalerij. 

Het listing Block is multi-inzetbaar voor elk type branche of onderneming. Neem bijvoorbeeld Bouteaque Hotel Maastricht, die hun fotogalerij op hun website beheren via het Listing Block, maar ook de televisies op hun lifestyle hotelkamers voorzien van informatie of van een persoonlijke boodschap. Of neem Masterlight te Panningen die hun prachtige collectie lampen en lichtbronnen op hun website presenteren en tevens via het Listing Block een postcode locator beheren die de dichtsbijzijnde winkel toont die hun producten verkopen. Zo zijn er tal van voorbeelden die wij u kunnen laten zien op welke manier het Listing Block kan worden ingezet, we hebben immers ruim 15 jaar ervaring. 


Content Block

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het Content Block.

Listing Block

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het Listing Block.

Upload Block

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het Upload Block.

Mailing Block

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het Mailing Block.

User Block

Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden van het User Block.

Nieuw!

Ontdek wat nieuw is en vindt informatie over updates en upgrades.

FAQ

Hier vindt u veel gestelde vragen van onze gebruikers.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen? Klik hier voor het offerte formulier.

Helpdesk

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze helpdesk.